Levend Bloed Analyse

Bij Massagetherapie Drunen geloven we in een holistische benadering van gezondheid, waarbij we zowel de fysieke als de energetische aspecten van het lichaam in beschouwing nemen. Een belangrijk onderdeel van onze benadering is levend bloed analyse (LBA), een innovatieve diagnostische techniek die ons waardevolle inzichten biedt in de gezondheid van onze cliënten.

Wat is levend bloedanalyse:

Levendebloedanalyse (LBA) is een diagnostische techniek die wordt gebruikt voor het herkennen van stofwisselings- en immuunsystemen. Bij LBA wordt een preparaat gebruikt waarin de witte bloedcellen urenlang actief kunnen blijven, waardoor het bloed “levend” blijft. Verschillende vervormingen van rode bloedcellen en andere bloeddeeltjes worden geobserveerd onder een speciale microscoop, vaak vanuit een hematologisch perspectief.

Hoe werkt Levend Bloed Analyse ?

Levendebloedanalyse is een diagnostische techniek waarbij een druppel vers bloed van een patiënt direct onder een speciale microscoop wordt geplaatst zonder voorafgaande kleuring. Bij levend bloed analyse wordt gekeken naar de kwaliteit van de witte/rode bloedcellen en de bloedplaatjes. Daarnaast kan er gekeken worden naar micro organismen en afvalstoffen

Waar wordt het voor gebruikt:

LBA wordt gebruikt door complementaire en alternatieve geneeskundige beoefenaars om verschillende gezondheidsproblemen te identificeren en te begrijpen. Het biedt inzicht in de oorzaken van bloedcelvervormingen, zoals ijzertekort, en helpt bij het achterhalen van de echte verstoringen in het lichaam. Het doel is om verder te gaan dan alleen het herkennen van bloedbeelden en dieper inzicht te krijgen in de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen.

Welke ziektebeelden kunnen opgespoord worden:

LBA kan diverse ziektebeelden helpen opsporen, zoals ijzertekort, dat verschillende oorzaken kan hebben, waaronder problemen met voeding, maag, darmen of menstruatie. Het biedt ook inzicht in mineralentekorten en verzuring door middel van droog bloedanalyse, die kan dienen als een snelle scan om grote verstoringen in het bloed te detecteren en mogelijke gezondheidsproblemen aan te duiden.

Call Now Button