Contact

Wilt U een afspraak maken?
Interesse in een voetreflexmassage?
Meer weten over de Chinese lichaams massage “Tuina” ?
Boek hier uw ontspanningsmassage of
wilt U een massage cadeaubon bestellen?

Voor een afspraak of een vraag kunt U mij bellen of mailen

Ilse Blankers
Massagetherapie Drunen
Beroepsorganisatie CAT
K.v.K        : 75780526
Facebook :  Massage Therapie Drunen

Openingstijden Massagetherapie Drunen.

Maandag
08:30 – 21:00
Dinsdag
08:30 – 21:00
Woensdag
08:30 – 21:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Ik geef mijn behandelingen uitsluitend in mijn praktijk aan huis. Er is helaas geen wachtruimte waar je van te voren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik U om op de afgesproken tijd aan te komen. Mijn praktijk bevind zich op de eerste verdieping en is alleen per trap bereikbaar

Call Now Button