Thaise traditionele massage

De Thaise massage versoepelt de spieren, vermindert rug- en nekklachten, activeert de bloedsomloop en maakt de gewrichten sterker. Tevens verbetert deze massage de energiebalans en het afweermechanisme.

Bij de massage die ik geef gebruik ik geen olie en krijgt U ruim zittende kleding aan.  De behandeling die ik geef is op een behandeltafel, aangezien ik de technieken vaak combineer met Tuina en voetreflex massage.

De opleiding tot Thaise masseur heb ik gevolgd tijdens mijn vakantie in Thailand bij Thachang Hill in de buurt van Chiang Mai.  Leuk om te ervaren is dat er veel overeenkomsten zijn tussen de Thaise massage en de Tuina – Chinli. De Thaise traditionele massage versoepelt de spieren, vermindert rug- en nekklachten, activeert de bloedsomloop en maakt de gewrichten sterker. Tevens verbetert deze massage de energiebalans en het afweermechanisme. Bij de massage die ik geef gebruik ik geen olie en krijgt U ruim zittende kleding aan.  De behandeling die ik geef is op een behandeltafel, aangezien ik de technieken vaak combineer met Tuina – Chinli en voetreflex massage.

Diploma Thaise traditionele massage

Call Now Button