Kruidenstempel

Wat is een kruidenstempelmassage?

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage die gebruikt maakt van Kruidenstempels. De kruidenstempels zijn warme bundels gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschappen bezitten. Afhankelijk van uw behoefte stel ik deze kruidenstempels zelf samen om een zo optimaal effect te bereiken

Kruidenstempelmassage is een ontspannende massage met dieptewerking

Behalve een ontgiftende massage is de kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbeleffect. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Voor wie ?

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft. Wanneer u meer energie wilt, neem dan de tijd voor deze massage. Een moment voor uzelf!

Call Now Button